ביקור התזמורת The Band's Visit

ביקור התזמורת The Band's Visit

הסרט יוקרן באולם לב, בנין שנקר

בימוי: ערן קולירין

הסרט הישראלי המוצלח ביותר של 2007, שזכה בפרס וולג'ין וכן ב-8 פרסי אופיר, ביניהם לסרט הטוב ביותר, לבמאי ערן קולירין, לשחקן ששון גבאי ולשחקנית הראשית רונית אלקבץ. תזמורת המשטרה של אלכסנדריה מגיעה לארץ כדי להופיע בפתיחתו של מרכז חדש לתרבות ערבית. עקב בלבול קל, מגיעה התזמורת לעיירת פיתוח בידיונית בנגב בשם בית התקווה. האינטראקציה בין נגני התזמורת לתושבים המקומיים עומדת במרכז הסרט, שדן ביכולת לגשר בין פערים תרבותיים כדי למצוא את המשותף, את הרגעים שבהם כולנו בני אדם עם אותן כמיהות.

לצפייה בטריילר

The Band's Visit/ Eran Kolirin, 2007

A band comprised of members of the Egyptian police force head to Israel to play at the inaugural ceremony of an Arab arts center, only to find themselves lost in the wrong town.