ארץ יבשה Lawless

ארץ יבשה Lawless

הסרט יוקרן באולם לב, בנין שנקר

בימוי: ג'ון הילקוט

שיה לאבף, טום הארדי, גאי פירס, ג'סיקה צ'סטיין, גארי אולדמן, מיה ווסיקובסקה ונואה טיילור – לא פחות ממיליון שחקנים מוכשרים מופיעים בדרמת הפשע של ג'ון הילקוט המוכשר (הדרך, ההצעה), שמתרחשת בוירג'יניה בתקופת השפל הכלכלי של שנות ה-30.

האחים בונדוראנט מנהלים מזקקת ברנדי בהרי מחוז פרנקלין, בשיא תקופת היובש האמריקאית. הביזנס שלהם עומד לחטוף מכה עם הגעתו של שריף חדש משיקאגו – טיפוס צבעוני ומושחת עד העצם, שלא ייתן להם מנוח, אלא אם כן ישתפו אותו בשלל. זהו גאי פירס באחד מתפקידיו הבארוקיים ביותר.

לצפייה בטריילר

Lawless/John Hillcoat, 2012

Set in Depression-era Franklin County, Virginia, a bootlegging gang is threatened by a new deputy and other authorities who want a cut of their profits.