ידעת את זה? בתים מבפנים

רחבי הקמפוס
ידעת את זה? בתים מבפנים

אירוע בתים מבפנים

הקמפוס של אוניברסיטת תל אביב מלא במבנים המשמשים לצרכי מחקר ולימודים בשלל תחומים, אבל לכל מבנה כזה יש גם סיפור משלו ודרך משלו להעביר מסר.

באירוע 'ידעת את זה? בתים מבפנים' הקרוב, נחקור כל מבנה מסקרן שכזה לגופו, נבין את המחשבה מאחוריו, ואיך בסופו של דבר כל המבנים מתנקזים לערכי החברה והחינוך של אוניברסיטת תל אביב.

מבית הכנסת ע"ש צימבליסטה, שבא לגשר בין העולם הדתי לעולם החילוני, ועד הבנייה המרהיבה של בניין צ'ק פוינט עם חיפוי הפיקסלים, כהשראה ללימודי מדעי המחשב המתקיימים בתוכו.

למה משמשת הקפסולה הצפה בבניין פורטר? ומה ידעת על המגוון הביולוגי העצום והנדיר שמוצג במוזיאון הטבע?

זאת ההזדמנות לגלות את כל הסודות החבויים בין קירות המבנים המסקרנים ביותר בקמפוס של אוניברסיטת תל אביב.

הצטרפו אלינו ביום ו' הקרוב, 19.5.23, בין השעות 08:30 – 12:00, הכניסה חופשית!

פרטים נוספים בקישור: bit.ly/TAU-batimm