ידעת את זה? המדע שמאחורי הספורט

אירוע חודש פברואר 2023

22 בפברואר 2023, 19:00
אודיטוריום סמולרש

בכל רגע מיליוני נשים ואנשים ממהרים לאנשהו, חוטפים משהו לאכול, צורכים מידע מהיר ברשתות החברתיות ובעיקר פועלים על אוטומט. ומה אם לרגע אחד היה לך זמן להרים את הראש, להסתכל מסביב ולערער על כל מה שידוע לך?

באירועי 'ידעת את זה?' של אוניברסיטת תל אביב נעצור רגע ונערער על כל מה שחשבנו שאנחנו יודעים ויודעות.

והפעם לכבוד אירוע הספורט הגדול בישראל, מרתון תל אביב, החוקרות והחוקרים שלנו מגיעים כדי לחשוב מחדש על ספורט.

אז לא משנה אם קמת אתמול לריצת בוקר או הבטחת לעצמך שבחודש הבא תירשמ.י לחדר הכושר. בוא.י להכיר את המחקרים החדשים ביותר על גוף ונפש ומה שבינהם.

בתוכנית:

20:00-19:00 - הפנינג ספורטיבי באווירת Wellness מחוץ לאודיטריום:

• תערוכה בעקבות הטכנולוגיות החדשות שישנו את פני הספורט ותחרות מלכת ומלך הדיווש בשיתוף מכון סילבן אדמס לספורט
  • תערוכה בעקבות סיפור חייהם יוצא הדופן של ספורטאים.יות אולימפיים
  • משהו לאכול: שייקים ממרצים, חטיפי אנרגיה לפי מצב הרוח ועוד הפתעות*

20:00 - הרצאות קצרות (15 ד' להרצאה) באולם:

• פרופ' תום שינברג – האם המדע יכול לעזור לנו ליצור הרגלים חדשים ובריאים?
  • ד"ר יפתח גפנר – איך נמקסם את היכולות הפיזיות שלנו? והאם פעילות אירובית יכולה לנצח מחלות?
  • ד"ר קרן קונסטנטיני – למה דווקא לנשים אסור לוותר על ספורט?
  • תומר גוטמן – איך מייצרים ומחזקים חוסן מנטלי בספורט?
  • רחלי ירקוני ( מייסדת ומנכ"לית חברת הסטראטאפ myair) – מה הקשר בין תזונה לרמות החרדה שלנו?

שימו לב

* חלק ממוצרי המזון באירוע יהיו בתשלום