בזיעת אפך תאכל לחם

סדנת אפיית לחמים

06 ביוני 2013, 18:30 
אוניברסיטת תל-אביב 
בזיעת אפך תאכל לחם

מה בסדנה?

 

איך מותאמים גרגרי החיטה להכנת לחם? איך הופך בצק ללחם? מהו גלוטן ומה חשיבותו בהכנת לחם? כיצד פועלים השמרים? האם חייבים ללוש את הבצק? ומה קורה בזמן האפייה? על זאת ועוד בהרצאה על המאכל הבסיסי ביותר, הלחם.

 

המרצים:

ד"ר נעמי זיו, "מדע בצלחת" 

עודד פישר, אופה וקונדיטור, "במיקסר"

 

ההרשמה נסגרה

 

 

 

 

 

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>